Dit is Just, onze tweede nieuwe bas!

Vandaag kunnen we eindelijk onze tweede nieuwe bas bekend maken: Just! Just heeft al bij een heleboel topgroepen gezongen, waaronder de afgelopen jaren bij VOÏSZ vocal projects. Wij zijn heel blij dat hij ons binnenkort zal komen versterken!
 
“Mijn naam is Just Kalverkamp. Als dromerig Justje ontdekte ik in de kleuterklas dat zingen leuk was toen ik spontaan de tweede stem begon te zingen bij Kling Klokje.
Een baard in de keel verder beleefde ik mijn studentenleven bij studentenkoor Dekoor tijdens een studie Bos- en Natuurbeheer. Ik heb er mijn vrouw aan overgehouden en twee prachtige kinderen. In de jaren daarna zong ik in het kwintet On Air, verving ik voor een jaar de bas in het mannenkwartet Rock4 en zong ik een aantal jaren bij Voïsz.
Nu mag ik als lage bas bij MAZE de groove bepalen met Andrew en Mike. Een eer, omdat bij MAZE goede muziek maken echt voorop staat.
Aan mijn studie heb ik de bijnaam ‘de zingende zager’ overgehouden en werk ik in het weekend graag in het bos met mijn kettingzaag. Zingen en werken in de natuur zijn de inspiratiebronnen in mijn werk als organisatieadviseur. Ik verheug me op alle inspiratie die MAZE me gaat geven!”