Dit is Andrew, onze nieuwe bas!

Andrew

De afgelopen weken hebben we een aantal hele goede baritons en bassen op auditie gehad, wat betekent dat we nu weer compleet zijn! In januari zullen we de nieuwe samenstelling van de tenoren en bassen aan jullie bekendmaken met voorstelfilmpjes. Voor nu maken we alvast de eerste nieuwe zanger bekend: Andrew! Hij komt helemaal uit Australië en gaat bij ons bariton en bas zingen. Wij zijn heel blij met deze aanwinst voor de groep en kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar samen te gaan zingen!

“Hi! Ik ben Andrew Hyslop, oorspronkelijk uit Australië maar sinds vorige week ben ik officieel ook Nederlander!

Ik heb mijn hele leven elektrische orgel gespeeld (vooral film muziek) maar ik geniet ook van een potje mee zingen met de piano wanneer het mogelijk is. Nadat ik mee heb gedaan met een harmonie zang workshop bij het Buitenkunst festival, begon ik me te realiseren dat zingen in een groep eigenlijk heel leuk is. Een paar jaar geleden heeft een vriendin mij aangemoedigd om mee te zingen bij Vocal Group Pitch Control, waar ik heb ontdekt dat ik een lage bas was en dat lagen noten zingen leuk is; mijn lievelingstoon is waarschijnlijk de lage E.

Ik kwam naar MAZE voor een nieuwe uitdaging en ik heb heel veel zin in onze reis naar New York en alle verdere avonturen!”