Wie is wie: Sven

Sven Keet – Tenor

In de rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Sven.

Sven zingt hoge tenor bij MAZE en is co-conductor én onderdeel van de staging- en repertoire commissie. Daarnaast heeft hij verschillende nummers voor MAZE gearrangeerd, zoals bijvoorbeeld Cake By The Ocean en Du Hast. Met zijn muzikaliteit, ervaring en inzet voor MAZE is hij een vaste waarde voor de groep waar wij heel blij mee zijn! Lees hieronder zijn verhaal:

“Ik ben Sven Keet, 23 jaar en ik woon in Amsterdam waar ik tevens afgelopen zomer de Opleiding Docent Muziek heb afgerond. Ik heb mij altijd al met veel enthousiasme met allerlei soorten muziek beziggehouden. In de loop der jaren kwam ik erachter dat voor mij de mooiste manier van muziek maken zingen is en dan het liefst in koorverband! Het is heel magisch en puur als je met een groep mensen samen kan zingen en grooven. Ik heb in meerdere vocal groups gezongen, daarnaast heb ik het dirigeren ontdekt tijdens mijn studie en dirigeer ik inmiddels verscheidene groepen. Toen ik hoorde dat Merel een nieuwe ambitieuze groep ging starten twijfelde ik geen moment, daar wil ik bij!

Ik ben graag een muzikale duizendpoot en dat kan heel goed in MAZE! Zo ben ik naast zanger ook een van de co-conductors, zit ik in de staging commissie, de repertoire commissie en arrangeer ik nummers voor de groep.

MAZE voelt als mijn tweede familie. Het is een mooie en diverse groep mensen die bereid zijn om samen hard te werken en hele mooie muziek op podia ten gehore te brengen. We hebben al heel wat gave dingen meegemaakt en ik ben heel benieuwd wat de toekomst ons nog gaat brengen!”