Wie is wie: Stephanie

Stephanie

Stephanie Kos – Sopraan

In de nieuwe rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Stephanie.

Stephanie is één van de hoge sopranen van MAZE en raakt met haar prachtige stem alle hoge noten! Daarnaast is ze onderdeel van de reiscommissie en de staging commissie. Met haar passie voor musical laat ze ons regelmatig een door haar verzonnen dansroutine uitvoeren, en door haar aanstekelijke enthousiasme begint iedereen het nog heel leuk te vinden ook! Lees onderstaand alles over Stephanie:

“Hi, ik ben Stephanie!

Ik ben opgegroeid in een muzikale familie, dus muziek is eigenlijk altijd al in mijn leven geweest sinds dat ik een kleine Stef was. Toen ik 5 jaar was organiseerde ik blokfluit/zang concerten -wat een combinatie- in de woonkamer en dwong ik mijn broers en ouders om het publiek te zijn. Het was de hoogste tijd om wat serieuze muzieklessen te gaan nemen. Ik volgde 2 jaar lang ‘algemene muzikale vorming’ lessen en moest daarna een instrument kiezen. Dat was niet zo’n moeilijke keuze, want ik werd op slag verliefd op de piano. Een paar jaar later begon ik ook met zang, dans en acteer lessen omdat ik de magie van musical ontdekte.

 Nadat ik afstudeerde van de opleiding Docent Muziek op het conservatorium in Rotterdam, begon ik zelf met lesgeven in muziek, musical, zang en piano.
What can I say… It’s the circle of life 😉 Daarnaast begon ik met het inzingen van kinderliedjes voor educatieve boeken en websites, wat heel cool is om te doen.

Het podium is mijn meest favoriete plek ever en daarom besloot ik om auditie te gaan doen voor de vocal group MAZE. Dat blijkt het beste besluit ooit te zijn geweest. Ik hou ervan om op te treden met deze krachtige en getalenteerde groep. Evenals reizen, het delen van dagelijkse ergernissen, genieten van elkaars gezelschap en het allerbelangrijkst: huilen van het lachen. Ik kan met trots zeggen dat MAZE mijn muzikale familie is geworden.”