Wie is wie: Ruben

Ruben Aalbersberg – Bariton

In de rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Ruben

Ruben zingt inmiddels drie maanden bij MAZE, en dat waren gelijk hele intensieve maanden met veel optredens en nieuw repertoire! Zo heeft hij de optredens in Ahoy, het Sacred Concert van Duke Ellington met de Frits Bayens Big Band en bij de opnames van een nieuw nummer gelijk meegedaan. Hij is een fijne aanvulling op de groep en we zijn erg blij met Ruben als onze nieuwe bariton! Lees zijn verhaal hieronder:

“Van de Nationale Taptoe in Ahoy, Duke Ellington met de Frits Bayens Big Band, de premiere van All You Need is Love in het DeLaMar theater tot het zingen van kerstliedjes op straat: mijn eerste maanden met MAZE waren een groot cicus! Maar wat een geweldig circus! 
Buiten MAZE ben ik architect in de prachtige stad Delft. Afgelopen zomer, na 5 jaar te hebben gezongen bij Chosen Gospel Choir, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en auditeerde ik bij MAZE. Voor mij is het een eer om tussen de mannen van MAZE te staan als één van de baritons. Ik geniet volop van deze nieuwe tweede familie en hoop samen veel prachtige muziek met hen te gaan maken de komende jaren!
SPOILER ALERT: sinds kort maak ik ook deel uit van de MAZE theater commissie en ik kan je alvast vertellen: hou je facebook in de gaten, er komen te gekke dingen aan!”