Wie is wie: Mirte

Mirte

Mirte Weller – Alt

In de nieuwe rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Mirte.

Mirte is een van de alten van MAZE. Ze zet ze zich voor veel commissies in, zoals de kerstcommissie en de CD commissie. Met haar mooie warme stem en haar aanstekelijke enthousiasme en vrolijkheid is ze een feestje om in de groep te hebben! Lees hieronder haar verhaal:

“Als klein meisje liep ik al rond met mijn supersonische cassetterecorder met microfoon, die uiteraard alle kleuren van de regenboog had. Mijn grote droom was later achtergrondzangeres worden en overal ter wereld optreden. Ik kende alle nummers van kinderen voor kinderen uit mijn hoofd en heb heel wat showtjes weggeven aan mijn broer en zussen. Vanaf mijn veertiende heb ik zangles gehad, maar durfde er nooit zo goed iets mee te doen. Toen ik anderhalf jaar geleden naar Rotterdam verhuisde wilde ik toch weer meer gaan zingen en heb besloten auditie te doen voor MAZE. Achteraf is dat de beste keuze ooit geweest! Meerstemmig zingen was totaal vreemd voor mij, maar gelukkig heb ik de kans gekregen om het te leren. Ik ben nu een van de alten van MAZE en er is echt een wereld voor me opengegaan die ik nooit had willen missen! Het lijkt erop dat mijn kinderdroom is uitgekomen;)”