Wie is wie: Joline

Joline Gofers – Sopraan

In de rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Joline.

Joline zingt sopraan en zingt al vanaf het begin bij MAZE. Ze mag dan de jongste van de groep zijn, maar met haar grote muzikale talent prachtige stem past ze er perfect bij! Daarom zijn we heel blij met Joline als één van onze sopranen! Lees hieronder haar verhaal:

“Hoi!

Mijn naam is Joline en ik ben met mijn leeftijd van 20 jaar de gup van de groep. Ik zing sopraan 2 in MAZE en ik vind het ontzettend tof dat ik bij deze bijzondere groep zit! Al van jongs af aan roep ik “ik word later zangeres!”. Om deze droom waar te kunnen maken volg ik de opleiding muzikant/producer waar ik mijn eigen muziek schrijf. Ik speel vanaf mijn 6e piano en ben op mijn 16e ook begonnen met gitaar spelen. Mijn leven bestaat eigenlijk alleen maar uit muziek maken. Al mijn vrije tijd stop ik in het schrijven van nummers, verder ontwikkelen en maar meer en meer leren. Ook bij MAZE leer ik ontzettend veel nieuwe dingen die mij weer inspiratie geven. Ik ben heel benieuwd wat we met MAZE nog allemaal gaan bereiken!”