Wie is wie: Ine

Ine van Egdom – Alt

In de nieuwe rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Ine.

Ine zingt alt bij MAZE en zet zich daarnaast hard in voor het bestuur. Ze heeft zang lichte muziek gestudeerd en is nu muziekdocent op basisscholen. Met haar prachtige warme en lage stem en eveneens warme persoonlijkheid is Ine een hele fijne aanvulling op de groep! Lees hier haar verhaal:

“Mijn naam is Ine van Egdom. Ik heb mijn opleiding Zang lichte muziek gedaan bij Codarts in Rotterdam. Ik ben begonnen met zingen in allerlei bands en gaf ook zangles. Na een aantal jaren heb ik een switch gemaakt. Ik ben gaan studeren aan de PABO en ondertussen muziekles gaan geven op de basisschool. Dat laatste vond ik zo leuk dat ik het ben blijven doen. Ik werk nu drie dagen per week op verschillende basisscholen als vakleerkracht muziek.

En daarnaast zing ik alt bij MAZE. Het is fantastisch om met zoveel gelijkgestemde mensen deze groep op te bouwen. Iedereen wil vooruit en werkt daar hard voor. En we doen zoveel leuke dingen! Het meest gave bij MAZE is de positieve vibe die er constant is. Zowel bij de repetities als bij de concerten en natuurlijk de reisjes naar Luxemburg en New York die we maakten. Daar krijg ik zoveel energie van!”