Wie is wie: Ed

Ed

Ed Mulders – Tenor

In de nieuwe rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Ed.

Ed is tenor bij MAZE en dé grappenmaker van de groep. Daarnaast zet hij zich in voor verschillende commissies, zorgde hij er onder andere voor dat alles in New York op rolletjes liep en bleek hij een verborgen vlog-talent te hebben. Het is een feestje om Ed in de groep te hebben! Lees hieronder zijn verhaal:

“Hi, ik ben Ed Mulders. Nadat ik als puber van 16 na 10 jaar pianoles mijn muzikale ambities een jaartje of 20 heb weggestopt heb ik ergens rond 2006 heb mijn verlangen om buiten de douche, auto of karaokebar te zingen uitgesproken en ben ik in actie gekomen. Vanaf toen heb ik met heel veel plezier deel uitgemaakt van het Vlaardings Musical Gezelschap, met nog even een uitstapje naar een coverband. Tot ik in 2017 een oproep van MAZE voorbij zag komen waaruit heel veel ambitie sprak, maar ook met de nodige humor was opgesteld. Twee kenmerken die goed bij mij passen. Een spannende auditie volgde en sindsdien voel ik me wekelijks gezegend om als lage tenor deel uit te mogen maken van deze leuke groep zangers en zangeressen.


In het dagelijks leven werk ik als relatiemanager voor expats bij een bank, volg ik een coachopleiding en geniet ik thuis van ons gezin met twee dochters.”