Wie is wie: Dana

Dana

In de nieuwe rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Dana.

Dana is vorig jaar als mezzo bij MAZE gekomen als vervanger van Marleen, die toen tijdelijk het stokje van Merel overnam als dirigent. Helaas betekende dat ook dat Dana in de zomer afscheid moest nemen van MAZE. Toen Lotte met verlof ging en er vervanging moest worden gezocht was de keuze snel gemaakt: Dana kwam weer terug bij de groep en gaat nu met ons mee naar New York! Ze doet het wederom fantastisch en we hopen dat ze nog heel lang bij ons blijft zingen!

“Hallo iedereen! Mijn naam is Dana van den Bos en ik ben afgelopen jaar af en aan betrokken geweest bij MAZE als Mezzosopraan.

Vorig jaar januari begon voor mij het avontuur bij MAZE. Zingen en vooral ook samenzang zijn er met de paplepel ingegoten en na menig eetkamertafelconcert werd het toch eens tijd de stap te wagen naar een groter podium. Na lang en kieskeurig zoeken kwam ik via Mirte terecht bij MAZE, een ambitieuze en gezellige groep waar plezier en hard werken voorop staan.

Sinds de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd in de richting MA Governance of Migration and Diversity en ben ik een paar maanden geleden begonnen als trainee Strategisch Beleidsmedewerker. Ik geniet ontzettend van mijn tijd bij deze groep en vind het geweldig  dat ik hier mee mag zingen!”