Wie is wie: Chiel

Chiel de Cock – Bariton

In de rubriek ‘wie is wie’ stellen we de zangers van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Chiel.

Chiel is sinds deze zomer onze nieuwe bariton. In slechts een paar maanden tijd heeft hij een heleboel MAZE nummers en stagings moeten leren om de theatershow eind november in zijn geheel mee te kunnen draaien, en hoé! Met zijn fantastische stem, stage presence en positieve energie is hij een hele fijne aanwinst voor de groep, en we zijn dan ook heel blij dat hij onze nieuwe bariton is!

‘Als nieuwste lid mocht ik tijdens onze eerste try-out in het theater de pauze aankondigen. Dat is toch wel al het hoogtepunt van mijn (korte) tijd bij MAZE! In een korte periode het hele repertoire instuderen, lukte alleen maar met de support van deze fantastische groep. Wat een warm welkom binnen deze fijne familie. Naast MAZE ben ik fulltime bezig als dirigent, zanger, pianist en arrangeur en zodoende draag ik met mijn expertise mijn steentje bij voor onbepaalde tijd. En verder slijt ik mijn dagen als import brabo in het bruisende Tilburg.’