Wie is wie: Bente

Bente

Bente Deenekamp – Soprano

In de nieuwe rubriek ‘wie is wie’ stellen we iedere week een zanger van MAZE aan jullie voor. De gezichten kennen jullie waarschijnlijk al, maar wie schuilen er achter deze gouden keeltjes? Je leest het hier!

Deze week: Bente

Bente is één van de sopranen bij MAZE. Daarnaast zet ze zich in voor de PR-commissie en heeft ze de cover van onze CD ontworpen. Ze heeft al veel verschillende a capella projecten gedaan en is dus helemaal thuis in deze wereld, en ze zingt naast MAZE ook nog in Vocal Group Twelve! Met haar geweldige stem en uithalen is ze niet te missen in de groep en zal je haar tijdens een optreden regelmatig boven de groep uit kunnen horen komen met een ad lib! Lees snel verder voor haar verhaal:

“Haaaaaai ik ben Bente en ik zing sopraan bij MAZE.

Ik ben 4 jaar geleden begonnen met zingen bij het project in to the light onder leiding van Merel. Ik vond dit superleuk en zo ben ik de A capella wereld in gerold. Ik ben gaan zingen bij MAZE omdat ik de manier van werken van Merel heel erg vet vind. Elke repetitie leer je weer heel veel en de muziek is echt geweldig. MAZE is één grote familie en ik ben blij dat ik hier een deel van uit mag maken. Ook vind ik het te gek om op te treden in het buitenland. Het is super gezellig om met elkaar op pad te gaan en nieuwe mensen te leren kennen.

Let this party never End!”